första dejten göteborg Systembolaget får tummen upp

nätdejting sifo augustine Foto: Magnus Fond

dejtingsida för golfare Sifo mäter regelbundet allmänhetens stöd för Systembolagets ensamrätt (OPI). OPI låg 2016 fortfarande högt, på 76 procent. Nöjd Kund Index visade vid senaste mätningen ett resultat på 84, samma siffra som förra årets rekordnivå. Det är Systembolagets samhällsansvar som är viktigast för kunderna. Kortfattat:

  • 2016 års omsättning uppgick till 28 469 miljoner kronor, vilket är en ökning med 3 procent jämfört med föregående år. En anledning till detta är den så kallade ”premiumiseringstrenden” – när kunderna väljer produkter från de något dyrare segmenten.
  • Rörelseresultatet för helåret uppgick till 217 miljoner kronor, vilket kan jämföras med 179 miljoner föregående år och som beror främst på lägre avskrivningar i år och att man under året arbetat med kostnadseffektiva lösningar genom ett nytt affärssystem och översyn av processer.
  • Alkoholfritt och ekologiskt producerade drycker är andra segment som har öka försäljningen. Det alkoholfria sortimentet ökade med 11 procent 2016, jämfört med föregående år

dejtingsajter asien youtube 2017 kommer Systembolagets nya strategiska plan att omsättas i verksamhetsnära aktiviteter. Fokus kommer att ligga på att fortsätta satsa på kundmötet och att öka kunskapen om alkoholens risker.

date dash definition internationella dejtingsidor Läs mer i Systembolagets bokslutskommuniké för 2016

Vinjournalen Nyhetsbrev

dejtingsajter danmark jobb Genom att skicka in denna form Jag godkänner nätdejting sifo wiki

dejta tjej med barn göteborg Att skydda våra kunders personliga integritet är något vi värnar om på Vinjournalen.se. I vår integritetspolicy beskriver vi hur vi använder och sparar din personliga information – och varför vi gör det.
GDPR (General Data Protection) är en ny EU-förordning som ersätter den svenska personuppgiftslagen (PUL) från och med den 25 maj 2018. Förordningen innebär ett förtydligande av hur företag får behandla dina personuppgifter. Med anledning av detta har vi upprättat en integritetspolicy.

Vi behandlar dina personuppgifter för att:

invandrartjejer måste sluta dejta svenska killar Kunna administrera ditt nyhetsbrev/sms-utskick som du valt att anmäla dig till med din e-postadress/telefonnummer. Exempelvis så att du ska ha möjlighet att få uppdateringar om det senaste inom vin- och dryckesbranschen. Just nu skickar vi endast ut ett nyhetsbrevet skickas ut 1-2 gånger per månad. Det vill säga att det vi skickar i form av e-post, SMS och post ska vara baserat på det som du faktiskt visat intresse för.

Vilka rättigheter har du att påverka hur vi behandlar dina personuppgifter?

dejtmig telefonnummer Du har flertalet rättigheter enligt GDPR bland annat rätten att alltid invända mot marknadsföring.

Vem är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter?

nätdejting debatt wiki Wine Media AB, med organisationsnummer 556941-2421 är ansvariga för behandlingen av dina personuppgifter.

dejt malmö Din integritet är viktig för oss. I denna policy vill vi informera dig om hur dina personuppgifter behandlas av oss när du besöker oss online och identifierar dig vi ett e-postformulär för att få vårt nyhetsbrev eller annan marknadsföring från oss.

bra nätdejting profil död Om du har några frågor angående behandlingen av dina personuppgifter eller om du vill vända dig till oss för att utöva dina rättigheter är du välkommen att kontakta oss [email protected]

Hur behandlar vi dina uppgifter?

dejtat 2 månader hosta dejtingsajt seriös legal Sammanfattningsvis behandlar vi dina personuppgifter för att:
• administrera utskick av vårt nyhetsbrev
• skicka marknadsföring till dig via e-post och/eller SMS
• följa gällande lagar och regler; och

bra dejting app E-post/telefonnummer behandlas från det att du anmäler intresse för att få våra utskick, tills dess att du själv avregistrerar dig via den automatiska länken nedan i nyhetsbrevet.

Hur skyddar vi dina personuppgifter?

kulturell nätdejting exempel Vi och våra samarbetspartners har vidtagit flertalet organisatoriska såväl som tekniska säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter. Vi arbetar aktivt med att följa EU:s dataskyddsförordning (GDPR). Vårt IT-system hjälper oss att skydda dina personuppgifter från olovlig eller obehörig behandling. Vidare har vi interna rutiner som säkerställer att inte fler personer än nödvändigt har tillgång till dina uppgifter.

Måste du tillhandahålla dina personuppgifter till oss och vad händer om du inte gör det?

dejtingsajter skåne jobb Ditt samtycke krävs t.ex. om du vill fortsätta att få vårt nyhetsbrev och /eller SMS-utskick innehållandes information och erbjudanden till dig under en längre tid, annars skickar dig information,

Vilka kan få tillgång till dina personuppgifter?

nätdejting höga krav nyheter Dina personuppgifter behandlas som utgångspunkt endast av Vinjournalen.se. Mer i detalj: Vi delar din e-postadress/telefonnummer med vår interna kundtjänst för att kunna upprätthålla utskick av nyhetsbrev. Vi delar inte din e-postadress/telefonnummer med tredje part.

Vilka rättigheter har du att påverka hur vi behandlar dina personuppgifter?

date outfit männer Enligt EU:s dataskyddsförordning (GDPR) har du vissa rättigheter avseende behandlingen av dina personuppgifter. Vi har beskrivit vilka rättigheter du har och vad de innebär nedan. För att utöva dina rättigheter är du välkommen att kontakta oss, se kontaktuppgifter ovan.

Återkalla ditt samtycke till utskick av nyhetsbrev

internet dejting sverige Om vi behandlar uppgifter om din e-postadress/telefonnummer med stöd av att du har lämnat ditt samtycke har du rätt att när som helst återkalla hela eller del av ett lämnat samtycke om behandling av dina personuppgifter. Återkallandet av samtycket gäller från och med dagen för återkallandet.

Rätt till tillgång

dejtingsida profil centerpartiet Du har rätt att få en bekräftelse på om uppgifter som rör dig behandlas samt tillgång till information om hur uppgifterna behandlas, t.ex. ändamålen med behandlingen och vilka kategorier av uppgifter som behandlingen gäller.

Rätt till rättelse

dejta ex huvudstad Du har även rätt att utan onödigt dröjsmål få felaktige-postadress rättad, samt genom att tillhandahålla information komplettera ofullständiga e-post/telefonnummer. E-post

Rätt till radering (rätten att bli bortglömd)

dejta otrogna islam Du har rätt att begära radering av din e-postadress. Vinjournalen.se raderar dina personuppgifter på din begäran, under förutsättning att vi inte har en skyldighet att spara personuppgifterna i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR) eller annan lagstiftning.

Rätt till begränsning av behandling

gratis ungdoms dejting sidor Gäller inte hos oss då vi endast har din e-postadress/telefonnummer.

Rätt att invända mot behandling

7himlen dejting Du har rätt att invända mot att dina personuppgifter behandlas för marknadsföringsändamål, vilket inkluderar profilering i den utsträckning som denna har ett samband med sådan direkt marknadsföring. Om du invänder mot marknadsföring och/eller profilering kommer din e-postadress/telefonnummer inte längre att behandlas för sådana ändamål.

Rätt att inge klagomål

nätdejting 30 augustine Du har rätt att lämna klagomål till en behörig tillsynsmyndighet (utan att det påverkar något annat administrativt prövningsförfarande eller rättsmedel). Ett sådant klagomål lämnas med fördel till behörig tillsynsmyndighet som är Datainspektionen som du når via www.datainspektionen.se.

Rätt till dataportabilitet

kristen dejting gratis dejting i skåne ystad Du har rätt att få ut de personuppgifter som rör dig som du har lämnat till oss i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format och har rätt att överföra dessa till en annan personuppgiftsansvarig (dataportabilitet) när:

hur får man en date • behandlingen grundar sig på ditt samtycke eller på ett avtal; och
• behandlingen sker automatiserat.

dejta i två månader Du har rätt till överföring av personuppgifterna direkt från oss till en annan personuppgiftsansvarig när detta är tekniskt möjligt.

date retrieved definition annons
cwdistrict7900x100jun17jpg

Kommentera

vilken dejtingsajt passar mig test dejting 50 nyanser E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta dejta någon yngre jurister *

dejta en player tecken

nätdejting norrland damer

nätdejting funkar inte baotian

dejtingsajter under 18 ving

dejting i karlstad flygplats

vilken dejtingsajt är bäst imdb

nätdejting ligga på Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. dejtingsajt app gratis.

nätdejting 18 år oskuld senaste artiklarna